Boende & Priser

Gårdshuset

Gårdshuset har 8 bäddar i 5 sovrum. På bottenvåningen ligger kök och allrum med TV i öppen planlösning.
Köksdelen är välutrustad med bl.a. kyl/frys, micro, spis med ugn och diskmaskin. Här finns vidare ett sovrum och ett extra rum samt dusch/WC. På övervåningen finns fyra dubbelrum samt WC. 

I huset finns även tvättmaskin med mycket goda torkmöjligheter. Trädgårdsmöbler och grill finns intill.
Wifi och Chromecast.

*Tillval: Hyra roddbåt: 100kr/dygn (gäller även självhushåll).

**Tillval vid självhushåll: Sänglinne/set 125kr | Medföljande hund endast efter överenskommelse 200kr/dygn, 500kr/vecka | Slutstädning 1500kr.

Sörbohuset

Sörbohuset har 6 bäddar i 3 sovrum. På bottenvåningen ligger ett fullt utrustat kök, allrum med TV, ett sovrum med två bäddar, dusch/WC och tvättmaskin. På övervåningen finns två dubbelrum och WC.

Sörbohuset som ligger c:a 400m från Jan Ersgården och Gårdshuset har egen trädgård med utemöbler, grill och en fantastisk utsikt över Huddungeslätten. Wifi och Chromecast.

**Tillval vid självhushåll:

Sänglinne/set 125kr | Slutstädning 1500kr | Hyra av roddbåt 100kr/dygn.

Idyllisk möteslokal

Sjudaregården i Huddunge är en enkel liten sommarlokal i trivsam miljö för små sammankomster eller kalas. Här finns plats för c:a 20 – 40 personer, antingen inne och eller ute på den härliga verandan. Lokalen är i viss mån tillgänglighetsanpassad. Uthyres maj – september.

Till möten kan vi ordna kaffe med dopp om så önskas eller mat från cateringfirma.

 I anslutning till lokalen finns en liten mysig övernattningsstuga för 2 – 4 personer som går att hyra dygns- eller veckovis. Här finns också en fin plan för lekar och andra aktiviteter, fungerar även bra som ställplats åt flera fordon.

Har du några frågor?

Kontakta oss så ska vi hjälper vi er med bokning eller eventuella frågor. Välkomna!